Ny sida och – tada! – blogg

Hej! Vi är så glada för att du hittat hit. Välkommen! Oavsett om det är din första eller hundrade sväng förbi hoppas vi att du ska trivas så ofantligt bra hos oss att du kikar in ofta. Lite som att slå sig ner hos en granne på lite kaffe och hembakat.

Och som vi har bakat. Ny sida, och allt! The Mastermind bakom denna heter Patrik och är en mästerkock med tangenterna och han och hans team har gjort ett kanonjobb med att koka ihop en ny webbutik som är ny och fräsch, snygg och snabb. Mitt jobb var att göra en skiss med färg och form och han gjorde en enastående huvudrätt av alltihop. Tack!

Lagom till allt detta tänkte vi att det var dags att damma av det där med att blogga och det blev mig som den lotten föll på. Så hej, Josephine heter jag, en glatt gift liten mamma och uppfinnare av det som i dag är Me & My House Store. Det är alltså mina snurriga funderingar du får hålla till godo med när du kikar in i bloggen. Jag ska göra mitt yttersta för att inte flumma iväg alltför mycket, utan hålla mig till “behind the scenes” som inte får plats i sociala medier, berätta lite mer om hur och varför, kanske visa lite av processen från skiss i skallen till färdig produkt. Vem vet. Bloggen får bli en tom kastrull som jag receptlöst fyller med vad som finns i kylskåpet och rör i högt och lågt, lättsamt och nåt djupdyk.

Nog om det. Välkommen! Säg gärna hej! Du anar inte hur mycket jag fått leta för att fatta hur man aktiverar kommentarer, så glöm inte att nyttja denna facilitet nu när jag ansträngt mig så.

Allt gott! / Josephine

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *