Fika med guldkant

Jag vet. Lite cheesy formulerat, va? Men lite av den känslan hoppas vi ändå att våra nya muggar med guldtryck kan få förmedla; att det kan få bli en liten stund där man stannar upp och tuggar både på fika och texten. Älskad, värdefull, dyrbar, Men jag är ju helt fantastisk! eller Tack gode Gud för dig, mamma– eller pappa.

Muggarna rymmer 3 dl av din favvodryck och blir ju kanon att balansera tillsammans med en bra bok i hängmattan i sommar.

Och apropå bok, är du en bokslukare eller en svårt-att-komma-igång-läsare? Här på kontoret är det spridda skurar och vi pratar ofta böcker och tipsar varandra. Själv har jag verkligen fastnat för ljudböcker, då är händerna fria till annat och jag behöver inte sitta still när jag “läser”. Så urbota fantastiskt! I maj slog jag alla mina tidigare rekord och tuggade i mig 18 (!) ljudböcker. Långa, förstås, inget fusk. Har du något boktips?

Nåväl, muggarna. Så fina och så bra presenter! På packdisken idag passerar mängder av just muggar med guldtryck, så ni som har beställt: Sätt på kaffet! Snart har ni finpost.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *